Trebuie sa recunoastem ca fotografiile de tipul ‘stock images” tind sa creeze o oarecare doza de animozitate in marketing, iar de cele mai multe ori, pe buna dreptate. Fotografiile stock devin uneori scumpe daca doresti sa le folosesti mereu. In plus, exista o multime de intrebari pe care sa ti le pui: cine a facut-o si cine o sa o mai foloseasca. Apoi s-ar putea sa le vezi aruncate aleatoriu in blogul cuiva si sa fii usor dezamagit.

De fapt, fotografiile stock gratuite nu sunt atat de rele daca stii cum sa le folosesti in mod corect. Ele pot fi un continut vizual convingator, cand ne referim la strategiile de marketing. In plus, sunt solutii rapide, ceea ce ne dorim de fapt, nu?

Asadar, pentru voi am facut o selectie cu cele mai bune zece site-uri gratuite pentru imagini numai bune de folosit in Social Media.

  1. Gratisography
  2. IM Free
  3. Pixabay
  4. Picjumbo
  5. Unsplash
  6. Morguefile
  7. Stockvault
  8. Shutterstock
  9. Kaboompics
  10. Negative Space

 

Sfaturi de la echipa Cart Generation:

1. Iti recomandam sa nu folosesti imagini free pe site-ul tau. Utilizand astfel de imagini, la care acces toata lumea, iti poate crea o imagine de brand care alege cea mai usoara varianta. Probabil tu urmaresti un nivel mai inalt de autenticitate, nu-i asa? Ei bine, in acest caz imaginile gratuite nu te pot ajuta. La urma urmei, daca nu le arati oamenilor cine esti tu cu adevarat, cum pot avea incredere clientii tai in tine?

2. Fii autentic, intotdeauna!

3. Umanizeaza-ti brandul. Oamenilor le place sa interactioneze cu alti oameni. Poti face fotografii si clipuri video cu echipa ta, la intalniri sau alte evenimente, pentru a scoate in evidenta latura umana a brandului tau.

4. Creaza o poveste cu pozele tale. Si ghici ce? Este de asemenea gratuit.

 

Transforma publicul in clienti! Contacteaza Cart Generation pentru a afla cum.

Articole recomandate

E-commerce – Uniunea Europeană elimină frontierele din comerțul online

Regulamentul care elimină geoblocarea nejustificată în mediul online din Uniunea Europeană a intrat în vigoare începând de azi. Comisia Europeană anunță că europenii nu vor mai fi puși în situația de a avea accesul blocat sau redirecționat pe unele site-uri din simplul motiv că locuiesc în altă țară. Ca urmare a intrării în vigoare a […]

Citeste articolul

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi afisata. Campurile marcate cu * sunt obligatorii